Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tóth Attila

Egyéni választókerület: 2

A választókerületi térkép ide kattintva tekinthető meg.

Jelölő szervezet: MOMENTUM MOZGALOM-DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ-MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT-PÁRBESZÉD MAGYARORSZÁGÉRT PÁRT-LEHET MÁS A POLITIKA

Telefonszám: 06-70-479-3837

E-mail cím: toth.attila@zuglo.hu

Fogadóóra: Egyéni egyeztetés alapján

Tóth Attila vagyok, kereskedelmi és marketing szakember, IT területen. 2020-ban diplomázom Kereskedelmi és Marketing közgazdászként,

Mátészalkán születtem, 2007-óta vagyok budapesti. Zuglóban kezdtem el politizálni 2011-ben, a DK alakulása után nem sokkal. 8 éve követem figyelemmel Zugló működését, mostantól viszont aktív résztvevője is leszek a kerület élete alakításának.

Azért vállalkoztam a képviselői feladatra, hogy munkámmal és ismereteimmel segítsem Zugló fejlődését, az Önök segítségével pedig erre lehetőséget is kaptam. Természetesen a saját körzetemben is a lehető legtöbb érdemi fejlesztést szeretném megvalósítani.

Világéletemben sportoltam, szeretem a közösséget. Szabadidősport tanácsnokként minden korosztállyal szoros együttműködést kívánok kialakítani, hogy a mozgás, a sport öröme, a közösség ereje, jótékony hatással legyen a mindennapi életre.

OKJ-s logisztikai végzettségem, és a tömegközlekedésben szerzett 5 éves tapasztalatom alapján különösen fontosnak tartom, hogy segítsem a zuglói közlekedés és tömegközlekedés fejlesztését.

Javaslataikkal várom megtisztelő megkeresésüket!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb