Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tüzet kért és bűncselekmény lett belőle

Súlyos bűncselekmény történt a Mexikói úti buszvégállomáson: tüzet kért, majd szó szót követett és súlyos sérüléssel zárult a verekedés. 

Zuglóban három férfi április 7-én este hazafelé tartott a munkából, majd a Mexikói úti buszvégállomáson megálltak beszélgetni. Kis idő múlva egy férfi lépett oda hozzájuk, és cigarettát kért tőlük, amely miatt szóváltás alakult ki köztük. A férfit a háromfős társaság egyik tagja ellökte, melyre válaszul a férfi fejen ütötte. A sértett ennek következtében a földre esett, és elvesztette az eszméletét.

Egy buszsofőr látta a történteket, és értesítette rendőröket, valamint a mentőszolgálat munkatársait. Az elkövető megpróbált elfutni, de a sértett kollégája utána szaladt, megfogta, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A sértett az ütés következtében életveszélyes sérülést szenvedett. A zuglói járőrök a 27 éves budapesti elkövetőt elfogták, majd átadták a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozóinak, akik életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, amely során a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.​

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb