Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Véradás lesz szombaton a Sugárban

Reggel kilenctől délután négy óráig várja a véradókat a Magyar Vöröskereszt a Sugár Üzletközpontban szombaton.

Június 25-én a földszinten a Szamos Cukrászda mellett adhatnak vért, akik elmúltak 18 évesek, testsúlyuk pedig legalább 50 kilogramm.

A szervezők azt kérik, hogy a véradás előtt mindenki egyen, igyon, valamint vigye magával személyi igazolványát, a TAJ- és lakcímkártyáját. A gyógyszerszedés önmagában nem kizáró ok, a helyszínen lévő orvos gyógyszertől, betegségtől függően dönt, ki adhat vért.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb