Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Versenyben az Év Sportolója címért

A Nemzeti Színházban január 16-án megrendezendő Év Sportolója gálán kiugróan sok zuglói sportoló lesz versenyben a győzelemért.

Kategóriánként három sportoló vagy csapat közül kerül majd ki a győztes. A Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöksége a legjobb férfi sportolók között Liu Shaolin Sándor rövidpályás gyorskorcsolyázót, a kerület díszpolgárát jelölte. Ugyancsak ott van a legjobb három között az egyéni sportágak csapatversenyében a férfi rövidpályás gyorskorcsolya-váltó, melynek három tagja, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a világversenyeken nemcsak a magyar, hanem a kerületi színeket is erősítette. Ebben a kategóriában női vonalon is van zuglói jelölt, hiszen a nyáron világbajnoki címet nyerő női kajak négyes egyik tagja Gazsó Alida Dóra a KSI SE sportolója. Az Év Labdarúgói között is akad zuglói kötődésű, ugyanis Gulácsi Péter, az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusának a pályafutása Zuglóból indult, és a családja révén a mai napig kötődik a kerülethez. a hagyományos csapatsportokban a sporttörténelmi világbajnokságot nyerő női jégkorong-válogatott is több zuglói MAC-os játékost (Kreisz Emmát, Gasparics Fannit és Seregély Mirát) vonultatott fel. Még a parasportolók csapatversenyében, a kerekesszékes női vívóválogatottban is találtunk zuglói sportolót, a BVSC-s Veres Amarilla személyében.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb