Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóban nyílt meg a századik Spar

Négy zuglóinak biztosít munkahelyet a 100. SPAR partner üzlet, amely az Ungvár utcában nyílt meg szeptember 7-én.

A korábbi franchise egységekhez hasonlóan a most megnyílt bolt is családi tulajdonban van. Bruzsa Richárd üzletvezető elmondta, egy álmuk vált valóra. Az üzletbe hét új munkatársat vettek fel, közülük négy zuglói.

Erwin Schmuck a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója megköszönte a családnak a bizalmat, és sok sikert kívánt, valamint kifejtette, hogy a franchise rendszer a SPAR erős oszlopa.

Karácsony Gergely zuglói polgármester reméli, hogy az önkormányzattól bérelt üzlethelyiség megkönnyíti majd a kerületben lakók életét. “A most megnyílt üzlet az önkormányzat, egy kisvállalkozás és egy tapasztalt multinacionális vállalat együttműködésének eredménye” – fogalmazott a polgármester.

A megnyitón részt vett Hajdu Flórián alpolgármester és Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője is, aki azt mondta, manapság nem könnyű vállalkozni, a kormány gazdaságpolitikája nem támogatja a magyar kisvállalkozókat, nehéz jól képzett szakembereket találni, de bízik benne, hogy sikeres kisvállalkozást avattak Zuglóban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb