Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói fölény az országos bajnokságon

Hatvan klub 600 versenyzőjének részvételével rendezték meg 2015. április 18-19-én a 15. WKF Karate Magyar Bajnokságot, ahol ismét remekeltek a zuglói karatésok.

A 2020-as olimpiai részvételre pályázó küzdősport kétnapos versenye az egyik fő eseménye volt a Magyar Karate Szövetség által meghirdetett Karate Éve 2015 programsorozatnak. Ennek megfelelően nagyon színvonalas volt a mogyoródi sportcsarnokban megrendezett verseny.

A legnagyobbak – felnőtt, U21, junior és kadet – versenyében ismét kimagaslóan szerepeltek a zuglói karateklubok, a BVSC-FIGHTER, az Arashi és az AC SINUS versenyzői. Az Arashiból Boussebaa Aicha, Hübner András, Knirsch Marcell, Nagy Botond, Palkovits Nikolett és Szöllősi Péter, a BVSC-ből pedig Bilisics Bálint és György Dániel szerzett aranyérmet. A három klub versenyzői ezen kívül négy ezüst- és hét bronzérmet is gyűjtöttek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb