Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói kapus a világ legjobbjai között

A FourFourTwo Magazin Gulácsi Péter zuglói kapust is beválasztotta a világ 10 legjobb rangsorába.

Sportesemények hiányában foglalkozzunk az eddig elért eredmények értékelésével! Majd minden médium ezt teszi mostanában. A FourFourTwo Magazin például nemrégiben a kapusokat rangsorolta, és legnagyobb büszkeségünkre egy magyar (zuglói) hálóőrt is az élmezőnybe tett. A világ tíz legjobb kapusának rangsora az Atletico Madrid portásával, Jan Oblakkal kezdődik, ami nem meglepő, hisz a szlovén portás kiváló szezont tudhat maga mögött. Az sem meglepő, hogy a második helyen a Liverpool kapusa, a brazil Alisson, a harmadikon pedig a Barcelona portása, Ter Stegen áll. Ám, arra régen volt példa, hogy egy magyar kapus is ott legyen a legjobbak között. Márpedig most így történt, mert a szakmai rangsorban Gulácsi Péter, a német RB Leipzig és a magyar válogatott kapusát a hatodik helyen rangsorolták. A zuglói gyökerekkel rendelkező – a családja most is a kerületben él – labdarúgó olyan kiválóságokat előzött meg, mint többek között a Manchester United és a spanyol válogatott kapusát, De Geát, a Bayern legendás kapuvédőjét Neuert, illetve a Manchester City méregdrágán vett hálóőrét, a brazil Edersont. Gulácsi 2015-ben igazolt a lipcseiekhez, előtte a Salzburgban, a Liverpool fiókcsapatában, itthon pedig az MTK-ban és a BVSC-ben is védett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb