Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói Közösségi Kert másodszor is

Lakossági fórumon tájékoztatták a városi kertészkedésre vágyókat a második közösségi kert terveiről a ZUG Közösségi Kertekért Egyesület vezetői a Zuglói Civil Házban pénteken.

Cserhalmi Marcell és Bartha Szilvia, az egyesület vezetői ismertették a legfontosabb paramétereket: a második közösségi kert az Angol utca 59-61. szám alatt található, jelenleg használaton kívüli építési területen épül majd meg. Az 50 darab magaságyás kialakításához Zugló Önkormányzata biztosítja a telket, valamint az építéshez szükséges anyagi forrásokat is, miután a héten megszavazta a képviselő-testület a terveket.

Karácsony Gergely polgármester a fórumon hangsúlyozta: mind a zöld területek növelésére, mind a kisközösségek újraszervezésére nagy szükség van. Szabó Rebeka alpolgármester a kertészkedés szemléletformáló erejét emelte ki, míg Rozgonyi Zoltán alpolgármester a kezdeményezés folytatását üdvözölte. A városvezetők biztosították támogatásukról a civilek közösségépítő akcióját. Az építkezés legkésőbb ősszel indulhat el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb