Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói meglepetés

Az olimpián szerzett élményeiről, korábbi versenyeiről és pályakezdéséről is mesélt Szász Emese november 9-én a Lipták Villában, ahol a sportolót különleges meglepetés is várta.

A riói olimpián első aranyérmünket szerző Szász Emese augusztus óta kellőképpen megedződött. A Zuglóban élő sportolónak ugyanis alig van szabad ideje, annyian szeretnének vele találkozni, és annyi kötelezettségnek kell eleget tennie. Ennek is köszönhető, hogy a saját kerületében csak novemberben tudott élménybeszámolót tartani.

A kerületi önkormányzat már korábban köszöntötte őt, Szász Emese ugyanis október 15-én Zugló Díszpolgára elismerésben részesült. Erről a díjról, az olimpián szerzett élményeiről, a pályakezdéséről, illetve a korábbi nagy versenyeiről is mesélt november 9-én a Lipták Villában, ahol a szervező Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. egy különleges meglepetéssel is készült.

Emese ugyanis csak a színpadon értesült róla, hogy egykori általános iskolai osztályfőnöke, Székelyné Nagy Zsuzsanna is ott van a nézőtéren, ráadásul nem egyedül, hanem a Csík Ferenc Általános Iskola 1996-ban végzett nyolcadikos osztályának jó néhány tagjával együtt. Díszpolgárunk nem titkolta örömét, s mint mondta, “Zuglóban nemcsak élni jó, hanem még a kötelezettségek is örömöt okoznak” neki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb