Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A kommunizmus áldozataira emlékeztek

Zugló önkormányzata a magyarországi kommunista diktatúra első boldoggá avatott vértanújának Bosnyák téri emléktáblájánál emlékezett a kommunista diktatúrák áldozataira.

Boldog Meszlényi Zoltán Lajos római katolikus vértanú püspök emléktábláját az önkormányzat nevében Karácsony Gergely polgármester, Szabó Rebeka és Hajdu Flórián alpolgármesterek koszorúzták meg, a képviselő-testület nevében pedig Pécsi Diána és Bitskey Bence önkormányzati képviselők helyezték el az emlékezés virágait február 25-én.

 

A boldoggá avatott vértanú emléktáblájánál egy-egy szál virággal emlékeztek a Politikai Foglyok Országos Szövetsége XIV. kerületi szervezetének képviselői is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb