Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kapcsolat

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata

Cím: 1145 Budapest, Pétervárad u. 2.
Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata biztonságos kapcsolattartási címe az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXll. törvény (a továbbiakban: Eügyintézési törvény) alapján az alábbi:
A Hivatali Kapu rövid neve: ZUGLOPMH 
KRID azonosító: 503296915 

Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal biztonságos kapcsolattartási címe az E-ügyintézési törvény alapján az alábbi:
A Hivatali Kapu rövid neve: ZUGLOTECH 
KRID azonosító: 459657115

SAJTÓKAPCSOLAT:

E-mail cím: sajto@zuglo.hu

TISZTELT ÜGYFELÜNK! A KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSEKET A HIVATAL MUNKATÁRSAI MINDEN ESETBEN KIVIZSGÁLJÁK, ÉS AZ EREDMÉNYRŐL AZ ITT MEGADOTT E-MAIL CÍMEN TÁJÉKOZTATJÁK ÖNT. AMENNYIBEN AZ INTÉZKEDÉST NEM TARTJA MEGFELELŐNEK, KERESSE FEL SZEMÉLYESEN ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT. KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT! 

  VEDD ÁT!
  Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
  Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
  VEDD ÁT!
  Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
  Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
  Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb