Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Köszöntő

Kedves Zuglóiak!

Nagy örömmel üdvözlöm Önöket 80 éves kerületünk megújult honlapján!

Az új oldal elkészítésekor arra törekedtünk, hogy egy átlátható, egyszerűen kezelhető felületen találkozhassunk, ahol egyben elérhető minden kerületi információ.

Az elmúlt évben számos változás történt Zuglóban. A kerületiek többsége a változásra szavazott, mi pedig azt ígértük, hogy a kerület átláthatóan működik majd, és a döntésekbe bevonjuk a lakosságot, a helyi vállalkozásokat, valamint a civil szervezeteket.

Szeretnénk a nyilvánosság erejére támaszkodni, együttműködni, párbeszédet folytatni. Reményeim szerint e célok elérésében is segíteni fog a kerület új honapja!

Az oldalon a korábbiakban megszokottnál jóval nagyobb helyet kapnak a friss hírek és információk, hogy senki ne maradhasson le semmilyen fontos kerületi hírről, és minden érintett a lehető leghamarabb értesülhessen az újdonságokról, illetve az önkormányzat és a polgármesteri hivatal közleményeiről, hirdetményeiről, vagy felhívásairól.

Kérem, fogadják Önök is szeretettel az új oldalt, mondják el róla véleményüket, vegyék igénybe az oldal szolgáltatásait, és érezzék a sajátjuknak, ahogyan Zuglót is!

Karácsony Gergely
Polgármester


VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb