Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Almássy Zsuzsa a zuglói korcsolyapályán

A hétszeres magyar bajnok együtt korcsolyázott a gyerekekkel, akiknek egy kisebb versenyt is szervezett január 3-án.

Almássy Zsuzsa műkorcsolyázó a Ferencvárosi Torna Club sportolójaként versenyzett 1956-tól. Országos bajnokságot hétszer nyert, többször szerzett dobogós helyet Európa-bajnokságon, 1969-ben világbajnoki harmadik helyezett lett. Kétszer szerepelt olimpián, 1968-ban a hatodik, 1972-ben pedig az ötödik helyen végzett.

Fotó: Képszerkesztőség

Almássy Zsuzsa szerint mindenkinek korcsolyáznia kellene, mert amellett, hogy minden korosztály számára egészséges, a kicsiket fejleszti is ez a sport. “Hat évesnél fiatalabb gyerekeknél a csúszás az egyensúlyozás, a finommechanikai és a matematikai készség fejlődésében segít” – mondta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb