Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Aranyoklevelet kapott a Zuglói Egészségügyi Szolgálat

Aranyoklevelet kapott a Magyar Szabványügyi Testülettől a Zuglói Egészségügyi Szolgálat (ZESZ) az intézmény minőségirányítással kapcsolatos elkötelezettsége elismeréseként.

Az elismerést azok a szervezetek kaphatják meg, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat legalább 12 éven keresztül fenntartják a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az aranyoklevél adományozásával az MSZT célja, hogy köszönetet mondjon az elkötelezett szervezeteknek, és ösztönözze minden tanúsított ügyfelét arra, hogy a változó körülményekhez igazodva javítsák az irányítási rendszerek hatékonyságát.

A ZESZ vezetősége a minőségpolitikai nyilatkozatában leszögezte:  az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetése elengedhetetlen az egészségügyi ellátás állandó és magas színvonalának biztosításához. Emellett a rendszer a betegellátás szakmai igényességét, a szolgáltatások biztonságos és finanszírozható megvalósítását, az állandó fejlődést és a szervezettséget is szolgálja.

A szolgálat elkötelezett a minőségi, emberközpontú betegellátás, illetve a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése mellett, és ebbe bevonja az intézmény dolgozóit, külső partnereit is.

A Magyar Szabványügyi Testület először a 2005-ben tanúsította a Zuglói Egészségügyi Szolgálat minőségirányítási rendszerét. A szervezet 2017-ben sikeresen tért át az ISO 9001:2015 szabványra, a 2020-ban esedékes megújító audit pozitív tapasztalatai alapján az MSZT immár ötödik alkalommal újból meghosszabbította a Zuglói Egészségügyi Szolgálat tanúsítványát a következő három éves tanúsítási ciklusra.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb