Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Azonnali vizsgálatot rendelt el a polgármester

Karácsony Gergely zuglói polgármester azonnali vizsgálatot rendelt el, hogy kiderüljön, miért nincs napok óta fűtés a XIV. kerület egyik óvodájában.

“Az Örökzöld Óvoda fűtésének üzemeltetője a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltatási Zrt. (ZVK), amelynek januárban jelezte az óvoda intézményvezetője és a Polgármesteri Hivatal is, hogy gond van az épület fűtésével. Az azóta eltelt időszakban a ZVK és a szolgáltató Főtáv szakemberei is többször jártak az intézményben, időszakosan orvosolták a hibát, de a teljes körű javításra – amely az alapvezeték cseréjét jelenti, és amely a ZVK feladata – nem került sor” – írta közleményében Karácsony Gergely.

A munkálatok idejére a ZVK olajradiátorokat vitt az óvodába. A polgármester csütörtökön személyesen győződött meg arról, hogy ezzel a pótfűtéssel biztosítható a megfelelő meleg a gyerekeknek arra a hátralévő egy hétre, amíg a munka tart.

Karácsony Gergely emellett intézkedett arról is, hogy azonnal vizsgálják felül valamennyi önkormányzati intézmény működési feltételeit annak érdekében, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő a jövőben.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb