Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bárczy-díjat kapott a Zuglói Egyesített Óvoda vezetője

Több mint négy évtizedes kimagasló szakmai munkája elismeréséül a Fővárosi Közgyűlés Bárczy István-díjjal tüntette ki a Zuglói Egyesített Óvoda óvodavezetőjét, Farkas Tibor Jánosnét. A kitüntetést pedagógusnapon adták át.

– Megtisztelő számomra, hogy egy fővárosi kitüntetés várományosa vagyok – mondta Farkas Tibor Jánosné, aki 1976-ban képesítés nélküli óvodapedagógusként kezdte pályafutását Nyárlőrincen. Budapestre költözését követően előbb egy vállalati óvodában, majd 1986-tól a zuglói Tihany téri óvodában dolgozott, melynek 2020 nyaráig volt a vezetője. 2021 augusztusától a képviselő-testület a Zuglói Egyesített Óvoda vezetőjévé nevezte ki.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

– Öt évre szóló megbízási időm alatt a minőségi feladatellátás növelésére helyezem a hangsúlyt. Célom, hogy az Egyesített Óvoda partnerközpontú szemléletben működjön – fejtette ki Farkas Tibor Jánosné, akinek a Bárczy István-díj nem az első kitüntetése lesz, korábban kiemelkedő szakmai munkáját többek között Zirzen Janka-díjjal és Zuglóért emlékéremmel jutalmazták.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb