Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Busznyák Imre

Egyéni választókerület: 6

A választókerületi térkép ide kattintva tekinthető meg.

Jelölő szervezet: MOMENTUM MOZGALOM-DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ-MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT-PÁRBESZÉD MAGYARORSZÁGÉRT PÁRT-LEHET MÁS A POLITIKA

Telefonszám: 06-70-479-3835

E-mail cím: busznyak.imre@momentum.hu

Fogadóóra: Egyéni egyeztetés alapján

1959. év tavaszán születtem Sárváron, és a helyi Tinódi Lantos Sebestyén Gimnáziumban végeztem középiskolai tanulmányaimat. Érettségi után kerültem Budapestre, ahol 1980-ban kaptam meg a villamos üzemmérnöki oklevelet a Kandó Kálmán Villamosipari Főiskola Erősáramú Karán. 1984 óta vagyok Zuglói lakos, nős, három gyermekem is itt született. Az ezredforduló után tíz évig a Mátyásföld adott otthont, de aztán visszatértem Zuglóba.

A diploma megszerzésétől kezdve fejlesztő mérnökként dolgoztam az MMG Automatika Műveknél 2002-ig. 1998-tól 2011-ig előbb másodállásban, majd főállású vállalkozóként távolodtam el az alkalmazotti léttől, hogy az általam fejlesztett mérőrendszereket üzembe helyezve és karbantartva álljam meg a helyem. 2011-től kezdve a Knorr-Bremse Hungária Kft. alkalmazottja vagyok, ahol vasúti fékek elektronikus rendszereihez tervezek és tesztelek szoftver megoldásokat. Néhány elfogadott és megvalósult találmányt másokkal közösen vagy egyedül hoztam létre, de a mérnöki munka mellett nem idegen számomra a humán aktivitás sem.

Publikáltam már folyóiratban, szeretem az irodalmat, és támogatom az irodalmi életet. Így lettem a Dokk nevű internetes Irodalmi Kikötő résztulajdonosa és rendszergazdája 2016-tól, majd később a portál igazgatója. Sajnos, utóbbit képviselőként már nem folytathatom, de jó előképzést szereztem ahhoz a munkához, amelyet a testületben kell végeznem. Ugyanis nem csupán a holt anyaggal, hanem érzékeny emberekkel is meg kellett tanulnom együttműködni úgy, hogy elfogadjanak azok is, akiknek a döntéseim nem kedveztek.

2017-ben léptem be a Momentum Zugló alapszervezetbe, aktivistaként részt vettem az összes kampányban, mielőtt jómagam is jelöltje lettem a választási szövetséget alkotó öt pártnak. A képviselői munkámban az a legfontosabb cél, hogy minőségi kapcsolatot építsek a 06. számú EVK területén élőkkel, van határozott vízióm arról, hogy mit kell tennem azért, hogy jobban működjön Zugló, hogy javuljon az élet minősége az egész kerületben. Képviselői feladataimat a fejlesztő mérnöki főállásom megtartása mellett fogom ellátni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb