Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Családi délután a Meseház Óvodában

A szokásosnál is nagyobb nyüzsgés volt péntek délután a Meseház óvoda Őrnagy utcai székhelyén: idén is megtartották a családi délutánt, ahol a gyerekek és szüleik együtt kézműveskedtek, játszottak.

A családok számos program, egyebek mellett zumba és sportversenyek közül válogathattak, a részvételért pedig tombolaszelvény járt. A gyerekek emellett kipróbálhatták az arcfestét és az ugrálóvárat is.

Az intézményben több mint tíz évvel ezelőtt rendezték meg az első családi napot, ami azóta évről évre egyre népszerűbb, akad olyan gyerek, aki már elballagott az oviból, de családjával visszajár a rendezvényre.

 

– Nevelési programunk kiemelt feladata a mozgásra nevelés, a nap célja a közös sportolás, és az, hogy a szülők megismerjék egymást – mondta Rinyu Erika, az óvoda vezetője, hozzátéve, a program nem valósulhatna meg az innovatív nevelőtestület munkája nélkül.

Az idei családi napon is bográcsban főtt a vacsora, amit az egyik apuka készített. A programot, amelyen mások mellett részt vett Szabó Rebeka alpolgármester és Bitskey Bence önkormányzati képviselő is, tűztánccal zárták.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb