Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Felállították Zugló karácsonyfáját

Már áll a kerület karácsonyfája a Bosnyák téren. A zuglói önkormányzat még 2020-ban döntött úgy, hogy a karácsonykor is szem előtt tartja a környezetvédelmet. Ennek szellemében a korábban hozatott élő fenyőfák helyett egy 7,2 méter magas műfenyőt szerzett be. Azóta pedig ez a bolgár gyártmányú, kúp alakú zöld alakzat Zugló karácsonyfája.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

A mai napon a díszek és a LED-es égősor is felkerült a műfára, amely innentől kezdve az év végéig sugároz majd ünnepi hangulatot a Bosnyák téren. November 27-től pedig felgyullad majd az első adventi gyertya is Zugló főterén, illetve a karácsonyfa szomszédságában megnyílik a korcsolyapálya is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb