Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kinisch Andrea

Egyéni választókerület: 14

A választókerületi térkép ide kattintva tekinthető meg.

Jelölő szervezet: MOMENTUM MOZGALOM-DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ-MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT-PÁRBESZÉD MAGYARORSZÁGÉRT PÁRT-LEHET MÁS A POLITIKA

Telefonszám: 06-30-626-4631

E-mail cím: kinisch.andrea@zuglo.hu

Fogadóóra: Egyéni egyeztetés alapján

Kinisch Andrea vagyok, 45 éves művelődésszervező, mentálhigiénés és prevenciós szakember, egy gyermek édesanyja.  11 éves koromban költöztem Zuglóba a Városliget környékére, a nagyszüleimhez. Itt jártam iskolába (Radnóti és Csáktornya park – jelenleg Munkácsy-), majd itt kezdtem dolgozni. Első diplomamunkámat Zugló közművelődéséből írtam.  Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy ezer szállal kötődöm a kerülethez.

1998 óta, több mint 20 éve veszek részt a kerületi közéletben, szolgálom polgárait. Először külső bizottsági tagként, majd  2002 és 2010 között képviselőként, kulturális, sport, ifjúsági és civil ügyekkel foglalkoztam, 2006-tól pedig kulturális tanácsnokként is tevékenykedtem az önkormányzatban. Munkatársaimmal együtt nevemhez fűződik a Kulturális és Közművelődési Koncepció elkészítése (Zugló a Kultúra Szigete), a Filharmóniával közösen Térzene fesztivál, a Sugár mozival együttműködve az Aranyszem filmfesztivál  és a Mezőgazdasági Múzeummal közösen rendezett Szent Iván napi Tűzfesztivál elindítása, részt vettem gyereknapok szervezésében, az Ifjúsági Tanácsadó Iroda létrehozásában és a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat segítésében is.

2010-től mentálhigiénés tanácsadóként és oktatóként dolgoztam, gyerekekkel és fiatal-felnőttekkel egyaránt, majd 2018-től alpolgármesteri referensként tértem vissza az önkormányzatba.

2019. októberétől a 14. önkormányzati egyéni választókerület (Kis- és Nagyzugló) képviselője, az ifjúsági és testvérvárosi kapcsolatokért felelős tanácsnok vagyok.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb