Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Már lehet jelentkezni a gasztrofesztiválra

A tavalyinál is több résztvevőre számítanak az V. Zuglói Jótékonysági Gasztrofesztivál szervezői. A csapatok szeptember 10-én 12 óráig küldhetik be az űrlapokat.

Az ételeket idén is öt kategóriában (grill, káposztás, egytálétel, nemzetiségi étel, különleges étel) díjazza a szakmai zsűri, amelynek elnöke közkívánatra ismét Bereznay Tamás lesz. Amíg a csapatok főznek, színpadi előadásokkal, kézműves programokkal, légvárral szórakoztatják az érdeklődőket, továbbá szűrővizsgálatokon is részt vehetnek a jelenlévők.

A káposztafesztiválból továbbfejlődött gasztrofesztiválon a kóstolójegyekből befolyt összeget idén is a Bethesda Gyermekkórház alapítványa kapja. Csaniga Andrea, a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-profit Ktf. ügyvezetője azt mondta, remélik, szeptemberben túllépik a tavalyi egymillió forintos határt. Arra is felhívta ugyanakkor a figyelmet, hogy a program a jótékonysági akció mellett közösségi élményt is nyújt, hiszen a csapatok együtt főznek.

A nevezési lapot kitöltve, aláírva kell visszaküldeni a nevezes@zugsport.hu e-mail címre.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb