Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pályázat Jó sportoló, jó tanuló díjra

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata pályázatot ír ki Jól sportoló, jól tanuló diákok támogatására.

A pályázat célja a tanuló ifjúság ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, az eredményes tanulásra, a magasabb szintű sportolásra, továbbá az egészségfejlesztő testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése, a fair-play szellemének ápolása, a tehetséggondozás segítése, a legkiválóbbak segítése.

A díjra Budapest Főváros XIV. kerület közigazgatási területén székhellyel rendelkező általános iskolák és középiskolák tanulói jogosultak, akik megfelelnek a korcsoportonként meghatározott kritériumoknak.

A pályázatok benyújtási határideje: 2016. november 18.

A pályázati felhívás teljes terjedelmében megtalálható a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, illetve letölthető a www.zuglo.hu weboldalról.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet Nagy László József intézményi referensnél.
Tel.:8729-396 e-mail: nagy.laszlo@zuglo.hu

Letölthető dokumentumok:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb