Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Saját fejlesztésű projektnap a Neumannban

Vetélkedőkkel, sportversenyekkel és filmvetítéssel színesített projektnapot tartottak  a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolában március 5-én.

Körülbelül 50 programot állítottunk össze, ezek közül a tanulók szabadon választhattak. Az idei év újdonsága volt, hogy mindezt egy saját fejlesztésű jelentkezési felületen tehették meg – mondta a projektnapot koordináló pedagógus, Krisha Ádám. Az idei rendezvényen szó esett többek között a brandépítésről, azaz, hogy miként lehet eladhatóvá tenni a tehetséget, illetve a Microsoft Magyarország szakemberei is több izgalmas témában tartottak előadást.

Fotó: Képszerkesztőség

A projektnap az idén 15 éves Fugato Orchestra koncertjével kezdődött, a szakmai programokon túl pedig sportversenyeket, vetélkedőket, filmvetítéseket is szerveztek a diákoknak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb