Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szakértőkkel segíti a vállalkozásokat az önkormányzat

Sok vállalkozónak, vállalkozásnak jelent óriási gondot a megváltozó KATA törvény. Az önkormányzat által felkért adószakértők segítenek a lehetőségek feltárásában, tanácsokkal támogatják a helyieket.

Milyen adózási lehetőségei vannak azoknak, akiknek ki kell lépniük a KATA-adózás alól, a változások hogyan érintik az adózási, adminisztratív kötelezettségeiket, mivel jár azok elmulasztása? – egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a nehéz helyzetbe került vállalkozók.

Az érintetteknek nem kell mást tenniük, mint a tanacsadas@zuglo.hu e-mail címre elküldeniük, hogy segítséget kérnek, a szakértők pedig egy kérdőív segítségével felmérik a helyzetüket, amely alapján konkrét tanácsokat, javaslatokat adnak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb