Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Színházi előadással ajándékozták meg az időseket

Újabb állomásához érkezett az “Idősek világnapja” programsorozat a kerületben. A Társasjáték New Yorkban című előadással lepték meg a nyugdíjasokat október 4-én a Stefánia Palotában.

Az önkormányzat ötszáz idős embert ajándékozott meg az Andrew Bergman kétrészes vígjátékára szóló jeggyel. Lévai Sándor, a köznevelési, kulturális, ifjúsági és sport bizottság elnöke köszöntőjében arról beszélt, nagyon fontosak a nyugdíjasok a kerületben, örül, hogy jó kapcsolatot ápolnak Zugló vezetésével. Mint mondta, reméli, hogy az ünnepeltek örülnek a meglepetésnek, mert terveik szerint a jövőben többször ajándékoznák meg az időseket színházi előadásokkal.

Fotó: Képszerkesztőség

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb