Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új térfigyelő kamerák a Bosnyák téren

Új térfigyelő kamerákat avattak a Bosnyák téren szeptember 8-án. Az újonnan átadott eszközökkel már 167 kamerából álló térfigyelő rendszer működik Zuglóban.

Az elmúlt hónapokban történt rekonstrukció eredményeként ma már nyolc kamerával több működik a téren és a környező utcákban, mint korábban. Az adatátviteli hálózat modernizálásával pedig a kameraképek minősége is javult.

Fotó: Képszerkesztőség

A beruházás során a már meglévő és most felújított nyolc kamera mellé hét fix kamerát, és egy úgynevezett dome – 360 fokban elforgatható – kamerát telepítettek a villanyoszlopokra, így összesen 16 kamera működik már a téren. A fejlesztés révén a kamerák által folyamatosan megfigyelt terület nagysága is megnőtt, és a közbiztonsági szempontból kifejezetten kritikus pontok is beláthatóbbá váltak.

A kamerákat Hajdu Flórián közbiztonságért felelős alpolgármester, Tóth Csaba országgyűlési képviselő, Váradi Attila zuglói rendőrkapitány, Kovács-Csincsák László, a ZKNP ügyvezetője és Kandolka Károly, a kivitelező cég ügyvezetője avatták fel.

Az újonnan átadott eszközökkel már 167 darab kamerából álló térfigyelő rendszer működik Zuglóban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb