Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Vízvezeték-építés miatt változik a közlekedési rend a Róna utcában és a Fogarasi úton

Vízvezeték-építés kezdődik csütörtökön a Róna utcában a Bolgárkertész utca és a Fogarasi út között, valamint a Fogarasi úton a Róna utca és a Pillangó park között, ezért változik a közlekedési rend.

A Budapest Közút tájékoztatása szerint az első ütemben március közepéig a Róna utcai szakasz épül, itt a parkolósávban lesz munkavégzés, a kétszer egysávos közúti forgalom fennmarad.

Az építés miatt a Róna utcából a Bánki Donát utcába időszakosan nem lehet majd behajtani, ekkor a Kerepesi úton vagy a Fogarasi úton lehet kerülni, a célforgalomnak a Bolgárkertész utca igénybe vételét javasolja a Budapest Közút.

A Fogarasi utat érintő ütemek március közepén kezdődnek, és április közepéig tartanak. Sávelhúzással biztosítják a kétszer két sávos közlekedést, de a Fogarasi útról a Róna utcába a Mogyoródi út felé balra kanyarodás nem önálló, hanem egyenes-balos sávról fog történni.

A felújítás alatt torlódásokra kell számítani.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb