Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóban háromszor jön a Mikulás

Mikulás ünnepségre hívta a rászoruló kerületi gyerekeket az önkormányzat december 6-án a Zuglói Civil Házba, és a helyi családok közül sokan éltek is a lehetőséggel.

Körülbelül 150 gyerek – és az őket elkísérő szülők – láthatták a Csertő parki nagyteremben Brumi maci és a Mikulás történetét, majd vehették át személyesen a Mikulástól a nekik szánt ajándékcsomagot.

– A kerületi Mikulás ötlete még az előző ciklusban merült fel – mondta a rendezvény házigazdája, Hevér László György, a Népjóléti Bizottság elnöke -, és ezt jó kezdeményezést az elkövetkező időszakban is folytatni szeretnénk.

Fotó: Képszerkesztőség

A harmadik Mikulás-napi rendezvényre még csak a kerületi rászoruló, sokgyermekes családokat hívták meg, de a tervek szerint a „szociális Mikulás-programot” a jövőben kerületi Mikulássá bővítenék ki.

– Szeretnénk gyakorlattá tenni Zuglóban, hogy december 6-án háromszor jön a Mikulás: egyszer otthon, aztán az óvodában vagy iskolában, legvégül pedig az önkormányzat jóvoltából.

Fotó: Képszerkesztőség

Az idei rendezvény még az előző évek Szociális Bizottságának keretéből valósult meg, ám, ahogy azt Hevér László György jelezte, a Népjóléti Bizottság a jövőben mindenképpen folytatni fogja ezt a jó gyakorlatot, mert ezzel igyekeznek segíteni azokon, akiknek kevesebb jut ilyenkor az ünnepekre. Az önkormányzat jövőre is műsorral és ajandékcsomaggal látja vendégül a kerület rászoruló gyerekeit.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb