Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóban járt az igazi Mikulás

Több mint kétszáz mozgáskorlátozott, valamint hátrányos helyzetű gyerek kapott ajándékot Joulupukkitól, az igazi finn Mikulástól december 4-én.

Több száz éves, csaknem százhúsz esztendeje növeszti szakállát, és most azért érkezett repülővel, mert a rénszarvasok Lappföldön pihennek, hogy erőt gyűjtsenek az ünnepekre – egyebek mellett ezeket mesélte Joulupukki a gyerekeknek a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakiskola és EGYMI-ben tartott ünnepségen vasárnap.

Fotó: Képszerkesztőség

Az igazi Mikulás nem érkezett üres kézzel, minden kisgyereket megajándékozott. Ám nemcsak Joulupukki lepte meg a gyerekeket, sokan készültek a találkozásra: Oravecz Laura fenyőfát és ajándékokat festett, sőt, képén megjelenik maga Joulupukki is, akinek szakállát vattából ragasztotta alkotására. A programot az önkormányzat az esélyegyenlőség jegyében szervezte – több mint kétszáz mozgáskorlátozott, valamint hátrányos helyzetű gyerek kapott ajándékot.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb