Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

HÉSZ-készüléket kapott a ZEFI

Az egészségfejlesztési irodák közül a zuglói az első, amely HÉSZ-készüléket, azaz Hordozható Érintőképernyős Számítógépet kapott. Az eszköz a dohányzás prevenciós program része, formálja a gyerekek véleményét, figyelmüket az egészséges életmód felé tereli.

A gép a dohányzás megelőzését támogatja, játékos formában mutatja be a dohánytermékek káros hatásait. – Óvodásoknak, iskolásoknak, fiatal felnőtteknek szóló mesék, játékok, videók, ismeretterjesztő anyagok találhatók az interaktív táblához hasonló készüléken, amelyet az óvodák, iskolák egy-egy hétre ingyenesen kölcsönözhetnek tőlünk – mondta Szécsi Emese, a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda vezetője.

A készüléket a ZEFI a Dohányzás Fókuszponttól kapta – a szervezet eddig a népegészségügyi főosztályokhoz juttatott el HÉSZ-készülékeket, idén nyitottak az egészségfejlesztési irodák felé.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb