Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A hónap szociális dolgozói

Negyedszázada gondoskodik Zugló önkormányzata az idősekről és az ellátásra szoruló, segítséggel élőkről. A hagyományokhoz híven a hónap legjobb dolgozói ezúton is elismerésben részesültek.

A „hónap szociális dolgozója” kitüntetés átadására kapott felkérést Zugló polgármesterétől, Horváth Csabától Gyügyeiné Tamás Viktória, a Zuglói Szociális Gondozó Szolgálat intézményvezetője (a nappali ellátás vezetője). A polgármesteri kérés azért érkezett hozzá, mert az elmúlt hónapokban a járvány miatt nem volt lehetőség a képviselő-testületi ülés keretein belül ezeknek a kitüntetéseknek az átadására. Május 28-án polgármesteri elismerésben részesült Horgos Bettina, a Patrónus-, Szabóné Konkoly Katalin, a Bánki Donát park-, és Lengyel János, a Kerékgyártó utcai Gondozási Csoport munkatársa.

Fotó: Zuglói Szociális Szolgáltató Központ

Zugló Önkormányzata még 1995-ben hozta létre a Zuglói Szociális Gondozó Szolgálatot, amely intézmény a szociális alapszolgáltatások biztosítására Gondozási Csoportokat, Idősek Klubjait, Fogyatékkal élők Nappali Otthonát és Tálaló részleget, valamint Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtást működtet. Intézményeik immár 25 éve a Zuglóban élő idős és szociálisan rászorult személyek gondozását, ellátását végzik.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb