Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A koronavírus miatti bezártságon könnyít tornával a ZEFI

Egyelőre egy, de hamarosan három, egyenként maximum fél órás videókkal segíti a mindennapos mozgást a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda.

Az iroda közösségi oldalán már látható a gerinctorna, a közeljövőben pedig átmozgató és alakformáló is lesz. A Zuglói Egészségfejlesztési Iroda (ZEFI) vezetője,  Szécsi Emese elmondta, egyébként is elkészültek volna a videók, a vírus miatti bezártság okozta fásultság, depresszió, szorongás ellen pedig kifejezetten hatékony.

– A mozgás doppingol, segíti a mentális egészség megőrzését és egyébként is immunerősítő – hangsúlyozta Szécsi Emese. Hozzátette: a tornákat mindenki könnyedén elvégezheti otthon – akár minden nap, de minimum hetente négyszer ajánlott beépíteni a menetrendbe. A tornákat egyébként Ládonyi Bori tartja, akit már jól ismernek az egészségfejlesztési iroda ügyfelei.

A ZEFI Facebook oldalán egyéb egészségfejlesztéssel kapcsolatos információkat, hasznos tanácsokat is megosztanak. Azon dolgoznak, hogy a személyes találkozást nélkülözni kényszerülő időszakban is karban tartsák a zuglóiak fizikai és mentális egészségét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb