Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu
január 17. csütörtök, Antal

A közfeladatot ellátó szervre vonatkozó egyedi közzétételi lista

Tájékoztatom a Tisztelt kerületi Lakosokat, hogy a Zuglói Önkormányzat Képviselő Testülete 2010. december 15. napján kelt Képviselő-testületi döntéssel létrehozta a kerületi közrend és közbiztonság védelme érdekében a Zuglói Közbiztonsági non- profit Kft-t, amely szervezet átvette a térfigyelő rendszerek kezelését.

A zuglói térfigyelő rendszer 2005 decemberétől a Fővárosi Önkormányzat és Zugló Önkormányzatának közös társulásaként üzemel Zugló és a Városliget területén. A rendszer 2006 augusztusában kezdte meg szolgáltatását 68 kamerával, melynek egyik fele a Városligetben, másik fele Zuglóban az Örs vezér tér környékén, a Füredi lakótelepen, a Mexikói úti végállomáson és a Thököly út – Stadionok körzetében lettek telepítve. 2008-ban a Bosnyák tér és az Örs vezér tér környékén került sor fejlesztésre, 2012-ben három kamera került felszerelésre, 2013 júliusában pedig további 41 kamera került üzembe helyezésre a Bolgárkertész utca, Adria lakópark, és a Miskolci út Ungvár utca környékén, ezzel Zugló a főváros „legnézettebb” kerülete lett 128 térfigyelő kamerával. Időközben az összes kamera a Zuglói Önkormányzat tulajdonába került, melyeket a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. üzemeltet.

Frissítés: A változásokat követően azonnal
Megőrzés : Az előző állapot törlendő

Dokumentumok:

A Zuglói Önkormányzati Rendészet által a közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvény 7. § (3) bekezdés alapján kihelyezett képfelvevők listája

Térfigyelő kamerák listája – Zugló 2016.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.