Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A legtehetségesebb zuglóiak

Idén második alkalommal rendezték meg a Zuglói Tehetségkutató Versenyt. Az ötfős zsűri Farkas Nóra táncprodukcióját ítélte a legjobbnak április 7-én.

A Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit Kft. szervezésében megrendezett versenyen tíz tehetséges kerületi fiatal mutatta be a produkcióját szombaton. A fellépőket a Turczi István (József Attila-, Babérkoszorús- és Prima Primissima-díjas költő), Lang Györgyi (énekes), Tóth Péter (gitártanár), Bogdán Péter (Budapesti Táncművészeti Stúdió és Szakgimnázium igazgatója), valamint Nagy Dániel (vlogger) alkotta zsűri választotta ki a jelentkezők videofelvételei alapján.

Fotó: Képszerkesztőség

Az első helyezett végül a 18 éves Farkas Nóra lett, aki egy táncprodukcióval készült. A második helyre Danyi Erik electric boogie előadását, a harmadikra pedig Borka Zsombor szavalatát rangsorolták, aki Kozák Lizett kamarazenekara mellett különdíjat is kapott.

A döntő résztvevői az ajándékok mellett ígéretet kaptak Garay Klárától, a Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójától arra, hogy az önkormányzati rendezvényeken ismét közönség elé állhatnak produkcióikkal.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb