Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A második közösségi kert is kizöldült

Egyre zöldebb, színesebb a májusban átadott Padlizsán utcai közösségi kert. Az ágyások tulajdonosai a kezdetektől magukénak érzik a területet, amit folyamatosan szépítenek, fejlesztenek.

A növények mellett már szerszámtároló és tűzrakó hely is van a kertben, ahol már-már barátként köszöntik egymást az emberek. A ZUG Közösségi Kertekért Egyesület alelnöke elmondta, közösen választották ki a tároló fajtáját, amit együtt festenek le, és szerszámokat (például kapa, ásó, gereblye) is vásároltak. Cserhalmi Marcell hozzáfűzte azt is, hogy megtörtént az első nyársalás a kertben, és nagyon büszke arra, hogy aktív közösség alakult ki a Padlizsán utcában.

Fotó: Forrai-Kiss Krisztina

A tervek szerint mindkét közösségi kert csatlakozik a Közösségi kertek éjszakájához, amit szeptember első szombatján tartanak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb