Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Adománybolt Zuglóban

A Magyar Vöröskereszt Adományboltja várja a vásárlókat és az adományozókat a XIV. kerület, Bosnyák utca 3. szám alatt. Jelképes áron kínálnak kiváló minőségű játékokat, gyermekruhákat, mesekönyveket és felnőtt ruhaneműt is. A bolt bevételéből élelmiszert és tisztítószert vásárolnak a rászoruló családoknak. A nyitva tartási időben fogadnak minden, mások számára még értéket képviselő használati tárgyat is, emellett minden hónap első hétfőjén 9 és 12 óra között ingyenes ruhaosztást tartanak.

Az adománybolt szerdán, csütörtökön és pénteken 10 órától 18 óráig tart nyitva. 

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb