Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Adventi fényfestés a Bethesdán

Idén is a Bethesda Gyermekkórház az adventi időszak egyik legszínesebb épülete Zuglóban. Köszönhetően annak a felajánlónak, aki névtelenségét megőrizve fényfestést adományozott a kórháznak.

Ez már a második adventi időszak, a gyermekek legnagyobb örömére, hogy ünnepi világítást és fényfestést kapott a Bethesda utcai intézmény homlokzata. De idén nemcsak ettől lesz fényesebb a kórház decembere. A Tungsram Csoport két és fél millió forint értékű világítástechnikai eszközt, egészen pontosan 11000 lámpaizzót adományozott a Bethesda Gyermekkórháznak.

Fotó: Bethesda Gyermekkórház

Információink szerint ez az adomány szimbolikus, első lépése annak létrejövő együttműködésnek, amelyet a vállalat és az intézmény egészségügyi témákban tervez. Dr. Velkey György főigazgató és Jörg Bauer a Tungsram elnök- vezérigazgatója december 3-i megbeszélésük során többek között arról is megállapodott egymással, hogy a kórház teszteli majd a Tungsram új, UV Sanitizer nevű készülékét, amely a hétköznapi tárgyakat vegyi anyagok használata nélkül is néhány perc alatt fertőtleníti, és amely hamarosan piacra kerül. Az eszköz már a megjelenés előtt jelentős, és nemzetközi érdeklődést is keltett. Szintén a zuglói kórház fogja megvizsgálni a Tungsram Innovative Solutions termékét, az ArchiFM épületgazdálkodási szoftver kórházi felhasználását is. Ezt a szoftvert használja többek között a Puskás Ferenc Stadion is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb