Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Állásbörze a Civil Házban

Tizennégy munkáltató kínált különböző álláslehetőségeket a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ (ZCSK) által szervezett tavaszi állásbörzén.

Zuglóban körülbelül 2500 regisztrált munkanélküli él, közülük 250-en rajta vannak a ZCSK Állás-LES nevet viselő munkaközvetítő irodájának listáján. Azt tapasztaltuk, hogy a legtöbben nem szeretnének Zuglón kívül munkát vállalni, és legfőképpen érettségivel, illetve az alatti végzettséggel keresnek lehetőséget – mondta Szombati Lia, az Állás-LES koordinátora. – A megjelent cégek ezért ajánlottak többek között takarítói, segédápolói, betegkísérői, kézbesítői, telefonos és éttermi munkát is.

Perkó Antal Balázs egy hónapja munkanélküli, ő az állásbörze faliújságára kifüggesztett ajánlatok között böngészett. – Nagy reményekkel érkeztem ide – mondta Antal, akinek az érettségi mellett kerékpárszerelő végzettsége is van. – Mivel abban a szakmában nincs kellő gyakorlatom, sehol sem alkalmaznak szívesen. Most leginkább raktárosi munkát vállalnék – tette hozzá.

A Zuglói Civil Házban rendezett állásbörzét Szabó Rebeka alpolgármester nyitotta meg szerdán.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb