Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Álmos Manó és a kakaó

Az Álmos Manó levelezős program eredményhirdetésén több mint 50 óvodást látott vendégül kakaóval és kaláccsal az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola pénteken. 

Az oktatási intézmény alsós munkaközössége az előző tanév végén indította útjára az Álmos Manó levelezős programot. Az ősz folyamán a kerület óvodáiba négy feladatlapot küldtek, melyet a vállalkozó kedvű ovisok kitöltve visszaküldhettek. A négy feladatlap témája az ősz, a tél, a tavasz és az iskolakezdés volt. A program sok óvodást megmozgatott, a feladatlapokból ugyanis több mint kétszáz érkezett vissza a feladóhoz, az ovisok negyede ráadásul mind a négyet kitöltötte.

Fotó: Képszerkesztőség

Az Álmos Manó program záróeseménye a január 22-i eredményhirdetés volt, melyre azt az 52 óvodást hívták meg, akik végig aktívak voltak. A nyertesek az önkormányzat támogatásával ajándékcsomagot és állatkerti belépőt, az az öt óvodás pedig, aki minden feladatot hibátlanul töltött ki, Hevér László György önkormányzati képviselő jóvoltából egy-egy mesekönyvet is kapott. A rendező iskola Sokacz Anikó önkormányzati képviselő támogatásával valamennyi ovist kakaóval és kaláccsal vendégelte meg.

Az iskola alsós munkaközössége még tavasszal elkészíti a jövő nagycsoportosainak szóló új feladatlapokat, melyet szeptemberig az ovikba is eljuttatnak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb