Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az időközi választás ne a személyeskedő vitákról, hanem Zugló fejlődéséről szóljon!

A kerület minden békés polgára tiszta, egyenes, a politikai kultúra alapvető normáinak megfelelő kampányt vár el az április 23-ra kiírt zuglói időközi önkormányzati választás valamennyi szereplőjétől. A CivilZugló Egyesület jelöltjének megfélemlítésére irányuló elfogadhatatlan lépések és az egyre inkább személyeskedővé váló viták nagyon messze esnek ezektől az elvárásoktól.

Zugló valamennyiünk közös otthona. Azoké is, akik áprilisban választani fognak és azoké is, akik most nem járulnak urnákhoz. Az itt élők nem pártcsatáktól hangos utcákat, politikai botrányoktól hírhedt kerületet, hanem békésen fejlődő Zuglót akarnak.

Arra kérem a választási kampányban részt vevő valamennyi pártot és szervezetet, hogy a zuglóiak és a saját jól felfogott érdekükben is törekedjenek nyílt, tisztességes és becsületes megmérettetésre. A választói bizalmat megszerezni szakmai és politikai vitákon kell és lehet, lejáratás, agresszió, erőszak nem vezethet sikerre.

Karácsony Gergely
Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb