Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az Önkormányzat visszafizeti a kommunális adót

A baloldali összefogás és Karácsony Gergely, Zugló polgármestere kampányígérete szerint idén elkezdik visszafizetni a kommunális adót. 

Április 1-jétől több ütemben kezdődnek el a kifizetések a kerületben. A polgármester a lebonyolítás kapcsán elmondta: mindenki kap egy levelet a kerületi adóhatóságtól, amelyben arról tájékozódhat, hogy túlfizetése van az adószámláján. A levélben megadott mellékletben három lehetőség közül választhatnak az érintettek: az egyik, hogy postán kérik vissza a pénzüket, a másik lehetőség szerint megadhatnak egy bankszámlaszámot, vagy szigorúan önkéntes alapon valamilyen közösségi, szociális célra ajánlhatják föl a befizetett pénzt. Először a kedvezményben részesülő nagycsaládosok várhatják a levelet, majd a nyugdíjasok és a többi adózó. Összesen 408 millió forintot fizet vissza az önkormányzat az ügyben érintett 38 ezer háztartásnak. Karácsony Gergely hozzátette: óriási munka vár a hivatalra a feldolgozás során, ezért kéri a zuglóiak türelmét. Leszögezte: egy éven belül mindenki visszakapja a pénzét.
-hozsu-

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb