Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Befejeződött a tehetséggondozó program

Lezárult a 2016/2017-es óvodai évet felölelő tehetséggondozó program, amelyet a zuglói önkormányzat ingyenesen biztosított.

A foglalkozások szeptemberben indultak: a péntekenként megtartott 30 perces órákon a nagycsoportosok hallását, ritmusérzékét fejlesztették, az utolsó alkalommal pedig már együtt is zenéltek.

– A kezdetekkor felmértük a kicsik képességeit, majd játékos feladatokon keresztül tanultak. Minden órán volt visszaéneklés, amitől sokat tisztult a gyerekek hallása – mondta Szedlacsek Katalin zenepedagógus.

A június 16-i zárófoglalkozáson részt vett Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok is, aki bejelentette, szeptemberben folytatódhat az ingyenes tehetséggondozás.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb