Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Belső kertek zöldítésére nyílt pályázati lehetőség

A Fővárosi Önkormányzat belső udvarok zöldítésével kapcsolatos munkálatok támogatására írt ki pályázatot, az induláshoz a kerületi önkormányzat szakmai segítséget nyújt.

Az Égig Érő Fű elnevezésű projekt célja, hogy a sűrűn beépített belvárosban növelje a zöldfelületek méretét és ezzel csökkentse a hőszigetek létrejöttét a nyári hónapokban. A társasházi udvarok zöldítése nemcsak az ott lakók, hanem az egész város érdeke, ezért az udvarkertek fejlesztése és fenntartása városi közérdek, ebben segít az Égig Érő Fű Pályázat.

Ennek keretében belső udvarok felújítási- és megújítási munkáira, a szükséges műszaki vizsgálatok, tervezési munkák, növényzet telepítése, földmunkák, alapanyagok, köztéri elemek készítésére, kész bútorok beszerzésére, kerti szerszámok beszerzésére, bérlésére, növényorvosi, favédelmi munkák elvégzésére nyerhető el támogatás.

A beérkezett pályázatokat szakmai szempontok szerint bírálják el, a szempontok a pályázat további részletei a projekt honlapján érhetők el.

A pályázatban való induláshoz Zugló Önkormányzata felajánlja a szakmai segítségnyújtást: Zombory Pál kerületi főkertész a (zombory.pal@zuglo.hu) és a pályázati osztály is segíti az érdeklődőket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb