Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bemutatták az új kapitányt

Állománygyűlésen mutatták be dr. Váradi Attila rendőr alezredest, Zugló új rendőrkapitányát szeptember 2-án. 

A rendezvényen Karácsony Gergely polgármester és Bucsek Gábor rendőr vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya is részt vettek. A polgármester elmondta, hogy az önkormányzat számára az egyik legfontosabb feladat a közbiztonság javítása, éppen ezért eddig is segítették a rendőrség munkáját, és a jövőben is ezt teszik.

Fotó: Képszerkesztőség

A BRFK vezetője pedig az új kapitány kvalitásait emelte ki, amelyre maga is felfigyelt, és amelyek szerinte itt, Zuglóban is garanciát jelentenek majd arra, hogy az eddig elért jó eredmények a jövőben még jobbak lehessenek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb