Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Év eleji díjeső

Az előző tanév legjobb diákjait és pedagógusait díjazták a a Szent István Gimnázium Dísztermében tartott ünnepélyes tanévnyitón szeptember 2-án.

Zuglóban hagyományosan a tanévnyitó ünnepségen díjazzák az előző tanév legjobb pedagógusait és diákjait. Így volt ez az idei évben is, amikor Karácsony Gergely polgármester, Hajdu Flórián alpolgármester és Tóth Csaba országgyűlési képviselő a Szent István Gimnázium Dísztermében köszöntötték az intézményvezetőket, a pedagógusokat és a diákokat szeptember 2-án.

A rendezvényen elsőként Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere által adományozott elismeréseket adták át. A miniszteri Elismerő Oklevelet a Liszt Ferenc Általános Iskola két pedagógusa, Kutasné Bihácsi Györgyi és Csuporné Szalay Éva, valamint a Szent István Gimnázium nyugalmazott iskolatitkára, Székelyné Farkas Zsuzsanna vehette át, míg Voglné Laszip Zita, a Széchenyi István Általános Iskola pedagógusa a Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetésben részesült.

Fotó: Képszerkesztőség

Az Év Diákja díjban Budai Botond (Jókai Mór Általános Iskola), Fülöp Dorottya Száva (Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola), Homoki Gergely (dr. Mező Ferenc Általános Iskola), Kercsó-Molnár Anita (Herman Ottó Általános Iskola), Kovács Tamás (Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola) és Ruszin Romina (Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános) részesültek.

Az Év Pedagógusa díjat pedig Juhász Lászlóné, a Bóbita Óvoda pedagógusa, Kovácsné Gaál Éva, a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola rajz és vizuális kultúratanára és Kuti Marian Erika, a Németh Imre Általános Iskola tanítója vehette át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb