Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bitskey Bence nyerte az időközi választást

A DK, az MSZP, az Összefogás Zuglóért Egyesület és a PM közös képviselőjelöltje győzött a zuglói időközi önkormányzati képviselő-választáson április 23-án.

Bitskey Bence 790 szavazattal, a voksok 51 százalékával nyert a 3-as számú választókerületben – közölte a Helyi Választási Iroda vasárnap. Tájékoztatásuk szerint a második helyen Somodi Zoltán végzett 404 szavazattal (26 százalék).

Az időközi önkormányzati képviselőválasztáson a részvétel 26,49 százalékos volt, ami azt jelenti, hogy kevesebben szavaztak, mint három éve. Akkor a választásra jogosultak valamivel több, mint 33 százaléka voksolt.

A végeredmény:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb