Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bölcsődei dolgozókat jutalmaztak Zuglóban

Díjakat, elismeréseket adtak át a bölcsődei dolgozóknak az április 24-én rendezett Bölcsődék Napján a Szent István Zeneházban. 

A kisgyermeknevelőknek járó jutalmakat Karácsony Gergely polgármester, Szabó Rebeka és Hajdu Flórián alpolgármesterek adták át. Gondozási munkáért dicsérő oklevelet kapott Baja Dezsőné technikai dolgozó, Szabóné Hajdú Erzsébet és Kormány Jánosné kisgyermeknevelők.

A Zugló szolgálatáért díjat azok a nyugdíjas nevelők kapták, akik legalább 25 évig dolgoztak a kerületben. Jutalomban részesült Ecker Jánosné, Kovácsné Németh Irén és Lakatosné Berczik Marianna. A polgármester a rendezvényen hangsúlyozta, a bölcsődei dolgozók háromnegyede a létminimum alatti fizetést kap, ezért az önkormányzatnak többet kell tennie a kisgyermeknevelők érdekében.

A bölcsődei dolgozók országos ünnepségét április 21-én tartották Nyíregyházán, ahol Kissné Kalló Györgyi, a Zuglói Egyesített Bölcsődék vezetője miniszteri elismerést vehetett át. Zuglóban jelenleg 11 intézmény működik 945 hellyel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb