Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Boldogságtréninget indít a ZEFI

Szeptember 12-én indítja első Boldogság tréningjét a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda – a szervezők hisznek abban, hogy életkortól függetlenül fejleszthető a boldogság megélése.

Az ingyenes, csoportos foglalkozásokon egyebek mellett a gondolatok erejéről, az időgazdálkodásról, az önbizalomról, a rejtett képességekről lesz szó. – Célunk a depresszió megelőzése – hangsúlyozta Barabás Mónika, a ZEFI mentálhigiénés csoportvezetője. – Fontos a gondolati torzítások átstrukturálása: sokan azt gondolják, ha valami nem sikerül nekik, akkor szerencsétlenek, negatív szemüvegen keresztül nézik a világot, például a sok jó nyári élmény helyett a pár rosszat emelik ki. Meg kell tanítani az embereknek, hogy joguk van hibázni, nemet mondani, időt kérni, változtatást kezdeményezni, de a hálára is felhívjuk a figyelmet – magyarázta a szakember.

A nyolcalkalmas boldogságtréning szeptember 12-én indul, kéthetente találkoznak a résztvevők. Jelentkezni folyamatosan lehet, a tervek szerint több tréninget is indít a ZEFI. Érdeklődni a zefi@zesz.hu e-mail címen, a zefi.zuglo.hu weboldalon vagy a 06 1 469 3895-ös telefonszámon lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb