Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bolygóközi utazás

A Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola évek óta hirdet tehetségkutató rajzpályázatot a kerületi óvodások számára. Idén tizennégy oviból küldtek alkotásokat a gyerekek. Az iskola művészettanáraiból álló zsűrinek 170 rajz közül kellett kiválasztania a legjobbakat.

A pályázat témája ezúttal egy bolygóközi utazás volt. Az ötlet Buri Katalin negyedikes tanítótól származik, aki saját mesejátékaival az eredményhirdetéseket is rendszeresen színesíti.

A rendezvény fő támogatója Zugló önkormányzata, melyet ezúttal Pécsi Diána önkormányzati képviselő, és Rózsa András alpolgármester – az iskola egykori diákja – képviseltek, és többek között ők adták át az ajándékokat is a kilenc legjobb alkotónak és a tizenegy különdíjas gyermeknek.

A pályázat egyik célja a kerületi tehetségek felkutatása volt, ezért azok az óvodások, akik elismerésben részesültek, illetve a Csáktornya parki iskola vonzáskörzetében laknak, a nyereményük mellé az iskola művészetoktatásába is felvételt nyertek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb