Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jótékonysági koncert a beteg gyerekekért

Boldogságkoncert a jobb életért címmel szervezett jótékonysági programot Megyery Anikó, a Törött Szikla Zenekar frontembere, énekese.

A Kerepesi úti S8 Underground Club-ban megtartott jótékonysági nap fővédnöke Horváth Csaba, a kerület polgármestere volt – a kis- és nagyszínpadon 11 órától egymást váltották a zenekarok, a gyerekeket pedig játszósarok, arcfestés, csillámtetoválás és hajfonás várta.

Megyery Anikó nem először szervezett jótékonysági eseményt, ezúttal II. számú Gyermekklinika javára gyűjtöttek. – A csapattal megálmodtuk a nevet, beszéltünk dr. Kovács Gábor professzor úrral, és elindult a szervezés. Bárki, bármennyivel támogathatta az eseményt, amiért tombolát kapott, rengetegen tettek felajánlást – újságolta Anikó.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb